Campiones de la Copa de la Reina 2006 Copa de la Reina Femenina del 2006
El primer equip femení en aconseguir la Lliga i la Copa!!
El primer Club en aconseguir el doblet real!

Copes Rei i Reina!!!
QUINES GRANS CAMPIONES!!!

La portera Cristina va aturar dos llançaments de penals!!! L'Espanyol perseguia la seva tercera Copa de la Reina, després de guanyar dues de forma consecutiva l'any 1996 i el 1997.
Al aconseguir aquest títol, ha completat un any històric, ja que mai s'havia aconseguit fer el "doblete" (Lliga i Copa).

Olé, Olé Final Copa de la Reina
Femení A - Lagunak 2-2
Campiones en la tanda de penals
Cristina va aturar dos llançaments de penals!!!
Gols de CAROL i SARA
Aquesta és meva! L’Espanyol femení ha assolit el ‘doblet’ (Lliga i Copa de la Reina), una fita històrica ja que fins ara cap equip ho havia aconseguit, després de derrotar en la tanda de penals al Lagunak navarrès, en un partit que havia arribat al final dels 90 minuts amb empat a un i al final de la pròrroga, amb empat a dos.
I és que el partit va tenir incertesa fins al final. A l’Espanyol, el gran favorit del partit, li va costar adaptar-se a la gespa sintètica del Poliesportiu Natzaret de València, mentre que el Lagunak, que arribava a la final després d’una tan sorprenent com contundent victòria davant el Rayo Vallecano, va estar a prop d’aigualir la festa de les blanc-i-blaves.
A les de Santi Fernández, més pressionades per la gairebé obligada necessitat d’assolir el títol, els va costar entrar en el partit i, durant molts minuts, es van veure dominades per les navarreses, que es van mostrar com el conjunt difícil que ja es suposava.
Campiones de la Copa de la Reina!!! Només començar la segona meitat, les blanc-i-blaves van aconseguir avançar-se en el marcador (minut 54) amb un gol de penal assolit per Carol. El forrellat semblava trencat i la victòria es preveia clara. No obstant això, gens més lluny de la realitat. Tot just uns instants més tard, Uxue assolia l’empat, amb un remat espectacular des de fora de l’àrea, en el minut 67, i mantenia la incertesa fins al final del xoc.
L'empat va donar pas a una pròrroga que es va tenyir de seguida, de nou, amb color blanc-i-blau. Sara Serna va avançar l’Espanyol al minut 96. Semblava que, aquest cop sí, la victòria s’aconseguiria per la via de la comoditat, però, tampoc. Núria, en el minut 106, va aconseguir un nou empat en una jugada que va semblar com un gerro d’aigua freda a l’equip, perquè, uns segons abans, Adriana va tenir el 3-1 a les seves botes en un remat que va sortir fora per ben poc. Tot i així, l’equip va continuar disposant d’oportunitats, però, el premi va arribar amb els penals.
L’Espanyol va tenir més encert i va aconseguir la seva tercera Copa de la Reina (96 i 97). El Femení, des d’avui, també té el seu València particular en la història d’aquest torneig.
Alineació SD Lagunak: Mariatxi
Carmen (Nuria 83'), Ainar (Oihane 68'), Ainhoa, Maite (Mara 101')

Dos goles anul·lats i un penalti en contra
En el web dedicat als equips de futbol femení del R.C.D. Espanyol trobaràs un àlbum de fotos del partit:
El Femení va treure un empat valuosíssim del camp del Llevant, en el partit d'anada de les semifinals de la Copa de la Reina.
Les de Santi Fernández no van caure en els mateixos errors que a la Superlliga, on van ser derrotades de forma estrepitosa per 5-1.
Durant els primers minuts, l'equip espanyolista va aguantar la pressió valenciana i va conservar un empat que deixa l'eliminatòria més oberta que mai.
Quan ja se estaba jugant el temps de descompte,
l'àrbitre va senyalar un penalti que va llançar Sandra VILANOVA
aconseguint SUPERCRISTINA, desviar a corner.

Unes grans Campiones!!!
Aquesta és la classificació final de la Superlliga.
14 DESCANSA 0 0 0 0 0 0 0
Els vuit primers juguen el Campionat de la Copa de la Reina; els dos últims baixen a Primera Divisió

Resultat curt doncs van crear 25 ocasions de gol
per només quatre de les visitants, només 4!

Gols de SARA (2), ADRIANA (2), MARTA Cubí, CAROL i LAURA Queraltó
El Femení A es va rescabalar de la derrota de la setmana passada al camp del Llevant amb un just i curt triomf sobre el Barcelona. Just, perquè l’Espanyol va demostrar ser més i millor equip que les blaugrana; i curt, perquè les davanteres periques van desaprofitar moltes ocasions, sobretot a la primera meitat, que van poder provocar un resultat escandalós.
Amb aquesta victòria el conjunt de Santi Fernández va trepitjant els talons a un Sevilla que no cedeix, ja que ha guanyat aquest matí per 3-1 al Torrejón.
Als set minuts es va decantar la balança del costat blanc-i-blau. Adriana es va quedar sola davant la portera visitant i la va batre amb una subtil vaselina. Va ser un gol molt celebrat en una Ciutat Esportiva que va presentar una notable entrada.
Deu minuts més tard va arribar el segon gol, obra de Marta Cubí. La davantera es va quedar sola, gràcies a una involuntària passada de Miriam Diéguez, i, sense molts problemes, va convertir el segon.
El partit adquiria tints de golejada per emmarcar, però de mica en mica es van esvair al veure les ocasions fallades per Adriana, Sara i Marta Cubí.
Va ser poc després d'aquests errors, quan el Barcelona va fer el seu gol. Maribel Domínguez, la davantera visitant va enganxar un bon llançament que Cristina només va poder rebutjar. Patty va recollir la pilota morta a l'àrea petita i va afusellar a plaer.
Però les celebracions no es van perllongar, ja que Adriana va fer el tercer aprofitant un rebuig a l'àrea. Així es va arribar al descans, amb un 3-1 clar pel Femení A perico, però curt, si tenim en compte totes les ocasions malgastades.
van crear 25 ocasions de gol!, 25 OCASIONS!!!
La segona part va tenir dos moments. Abans i després de l'expulsió d'una defensa del Barcelona per una entrada desproporcionada a Adriana Martín. Abans, el partit es va tornar més lleig, i va perdre ritme. L’Espanyol es va relaxar pel clar resultat, més encara quan en el minut cinc de la segona part Carol va fer el quart gol de cap.
El Barcelona va optar per un joc més directe i de més pressió, això va espatllar l'espectacle, però va frenar el remolí de gols perico.
Encara que va tornar a animar quan les visitants es van quedar amb una jugadora menys.
El partit es va convertir, llavors, en un atac constant de les de Santi Fernández.
Sara, en dues ocasions, i Laura Queraltó van anotar els tres gols restants. Però van poder ser molts més si Adriana o Marta Cubí haguessin anotat la meitat d'ocasions que van tenir.
7 gols!, vam marcar 7 gols, o sigui, van rebre 7 GOLS!!!
L’Espanyol va crear 25 ocasions de gol.
El Barcelona, només quatre.
Amb aquesta dada es resumeix l'abisme entre ambdós equips.

Van remontar un gol del Puebla!
El Femení A ha acabat la primera volta d'una forma immillorable: golejant el Puebla i proclamant-se campió d'hivern, ja que el fins a aquest matí capdavanter, Llevant, no va passar de l'empat al camp del Torrejón.
Les de Santi Fernández van començar dormides. Al minut 11, una falta treta per una migcampista visitant es va colar a la porteria de Cristina després que ningú pogués treure-la de dins de l'àrea.
No va tenir prou amb això el Femení per reaccionar, ja que el Puebla es va fer amb el domini de la pilota, una cosa que treia de polleguera a un Espanyol que a totes les jugades arribava fora de temps, sense posar-li al seu joc una marxa més.
Però la qualitat va aflorar quan més ho necessitaven les locals. Adriana posava l'empat a escassos minuts que arribés el descans i va aplanar el camí de la golejada. Els nervis per una derrota inesperada anava desapareixent.
En els segons 45 minuts va arribar un nou vendaval en blanc-i-blau. En el minut 54, Sara va marcar el seu primer gol i posava per davant al veritable Femení que meravella en cada camp que visita.
Velocitat en el joc i encert a dalt. Aquesta va ser la clau de la remuntada i dels propers gols. Sara va culminar el seu hat-trick particular al marcar el segon i el tercer.
El Puebla es va entregar i va dir adéu al partit quan encara restaven 20 minuts pel final. L’Espanyol va trepitjar una mica el fre i va enfosquir els últims minuts amb un joc més lent i avorrit, però la feina ja estava feta.
La guinda la van posar les visitants al marcar-se un gol en pròpia porta. Era el cinquè del matí, que tancava la golejada i certificava que aquest Espanyol ja és oficialment campió d'hivern de la Superlliga.
Molt bé, seguiu axis i segur que aconseguireu el campionat.

Es van proclamar campiones a la tanda de penalts
i això que no jugaven les cinc seleccionades!
Goals from ADRIANA, MARTA Cubí and CAROL
Va haver de ser als penals, doncs en els seixanta minuts de partit l’Espanyol i el Barcelona van empatar a tres punts, en un partit de molta tensió, nervis i amb alts i baixos al marcador.
Quan tothom ja intuïa la victòria del Barcelona, Carol va marcar l'empat a tres en el temps de descompte i va signar la tanda de penals, en la qual l’Espanyol es va imposar després de diversos llançaments fallats.
Les de Santi Fernández estan imparables. Han disputat aquesta temporada tres competicions i ho han guanyat tot (Superlliga, MIC i Femeni Cup).
Només queda esperar el mateix de la Copa de la Reina, que començarà a disputar-se la propera setmana.
El Barcelona va estar a punt de donar la sorpresa i endur-se la Femeni Cup que s'ha disputat a l'estadi d’Aiguadolç (Sitges). Aquests dies, el tècnic Santi Fernández no tenia la plantilla al complert doncs, tenia cinc jugadores jugant a les seleccions espanyola absoluta i Sub-18.
Als 18 minuts, i després d'haver disposat ja de diverses ocasions, les blaugrana es van avançar al marcador.
L'equip de Santi Fernández va reaccionar deu minuts després, i en un minut li va donar la volta al marcador. Primer va ser Adriana, que va marcar l'empat després d'un fort llançament des de dins l'àrea.
Després, va ser la pichichi del torneig, Marta Cubí, que va batre a la portera blaugrana amb una preciosa vaselina.
Amb l’1-2, tot feia indicar que la segona part seria de color blanc-i-blava i que les de Santi Fernández imposarien la seva superioritat (7-1 a la Superlliga). Però no va ser així, el Barcelona va ser aquesta vegada un rival d'entitat i en, pocs minuts, va posar el 2-2 i després el 2-3, després que Marigol, l'estrella rival, fora expulsada. Aquest gol va arribar en el minut 28 i semblava definitiu, però Carol, en una jugada a pilota parada, va marcar el tercer i va guiar a la victòria a l’Espanyol, el rei del futbol femení català i espanyol.