Logo del web granperico dedicat al R.C.D. Espanyol Activitat Social Logo del web granperico dedicat al R.C.D. Espanyol
Copyrigth @granperico, és permet el dret de reproducció citant el nostre web com la font
Pitja aquí per accedir a la temporada actual Pitja aquí per accedir a la temporada actual
Pulsa aquí para acceder a la versión Castellana de granperico Pulsa aquí para acceder a la versión Castellana
Push here to get the English web version of granperico Push here to get the English web version
Temporades anteriors:
Pitja aquí per accedir a la temporada 2002-03 2002-03 i Pitja aquí per accedir a la temporada 2001-02 2001-02

Benvinguts, és recomanable que entreu amb Internet Explorer
Des d'aquesta pàgina
volem recolzar i animar
la massa social de l'ESPANYOL
amb les seves noticies i activitats
El 'Perico' a Montjuïc Tots units cap endavant
directiva,
accionistes,
socis,
penyistes i
seguidors
amb el nostre
President, equip i entrenador
Índex de la pàgina dedicada a la activitat social del Club
Activitats
Programes de Radio
Penyes
Llocs per gaudir d'una bona cuina
Fundació
Peña Blanc-i-Cel


Penyes
Temporada 2002-03
Pitja aquí per accedir al seu web
Pitja aquí per accedir al seu web
Penya "Els Incansables"
FREDSON escollit com l'Incansable del 2004!
Pitja aquí per accedir al seu web
Pitja aquí per accedir al seu web
Penya Espanyolista d'Argentona
"Mongetes" y pericos a Argentona
Pitja aquí per accedir al seu web
Pitja aquí per accedir al seu web
Aplec 2004 a Martorell
Amb la Copa del Rei de invitada!
Pitja aquí per accedir al seu web
Pitja aquí per accedir al seu web
Periconcurs
Campió: L'equip “Mauricio Pochettino”

Penya Els Incansables
FREDSON escollit com l'Incansable del 2004!
MOLTES FELICITATS!!!, don Fredson Camara Pereira
Ja pots ballar la primera "CAPOEIRA" de la temporada
Saps aquest trofeu només el tenen uns pocs
"INCANSABLES" del primer equip
l'anterior va ser pel capità RAÜL TAMUDO
Noi, quin canvi aquesta temporada!!!
Quin gran jugador ans hauríem perdut!
Sort de l'arribada de LUISFER i
de la tornada d'en CRISTOBAL,
com aquell qui diu vas passar
de ser un "ZERO PELOTERO"
a PEÇA ANGULAR en l'equip que va
aconseguir el miracle de la permanència
Tots els seguidors volem tornar a sentir el teu nom
retronant en el màgic estadi de la muntanya de Montjuïc
L'elecció del Incansable del 2004 va resultar molt competit, els finalistes van ser l'Albert LOPO, l'IVÁN de la PEÑA i en FREDSON Camara, en el resultat final es va valorar molt l'actitud d'aquest últim quan els entrenadors no contaven amb ell a pesar del seu bon joc i la seva constància. Potser l'Albert li va explicar que ell mateix va passar una situació similar, quan se'l va fer baixar a jugar amb el segon equip desprès d'haver mostrat que tenia el nivell de primera divisió.
MOLTES FELICITATS pel INCANSABLE del 2004!!!
I no s'oblideu,
l'any vinent s'escollirà l'INCANSABLE del 2005!
Avui volem destacar la penya "Els incansables" que ja te 39 anys i com el seu nom indicar, agrupar un conjunt de persones que mai es cansen d'animar els nostres jugadors i a tots els aficionats que col·laboren amb el Club per ajudar a créixer.
Cada any escullen a algú com l'incansable de la temporada i a la fotografia podem veure a ARTEAGA que va ser l'incansable del 2001.
En el transcurs de la celebració del 39è Aniversari, es va fer un petit homenatge a les persones de la cafeteria El Tostadero de la Plaça Universitat de Barcelona, on antigament en el mateix edifici, hi havien les oficines de l’Espanyol. Diverses personalitats d’aquella època vinculades al Club van fer acte de presència a l’homenatge: Sr. Manuel Meler (Ex-President), César Pérez Prado (Ex-directiu) i Ramon Rodríguez (Cap de Personal de l’Estadi de Sarrià). També va assistir en representació del club el Sr. Ramon Condal i la Sra. M.Teresa Ros Santanach.
La penya "Els incansables" volen tornar a organitzar les trobades com les que l'any passat ja van fer i el primer convidat va ser en CRISTOBAL, el nostre campió de la Copa del Rei del 2000, i que ara torna a ser a casa nostre que també es la seva. 

è
Aquí pots veure la façana de la casa ubicada al carrer Pere Serafí, 7 baixos.ç
Aquí tens el plànol per arribar a la seu de la penya, com pots veure és en el cor de Gràcia, ben comunicat pel metro (línia verda, parada Fontana) i per molts autobusos, per ex. el 22 i el 28 passen pel carrer gran de Gràcia.
Cristóbal Parralo, ex-jugador del nostre club i actual secretari tècnic, va venir acompanyat de Jaume MARTÍNEZ, va contestar a totes les qüestions amb mesura i mà esquerra, dos qualitats que segur l'ajudaran molt en aquesta nova etapa en el nostre club.
Va firmar en la fotografia que hi ha a la penya dels campions de copa del 2000, i va mostrar la seva gran humanitat amb tots els que es van acostar per veure de prop aquell heroi de la banda dreta que ens encisava amb les seves cavalcades que ningú ens ha fet oblidar encara!

Pitja aquí per accedir al seu web
Pitja aquí per accedir al seu web
Penya Espanyolista d'Argentona
"Mongetes" y pericos en Argentona

Cerca de 400 pericos se dieron cita ayer en el Centro Parroquial de Argentona para celebrar la octava edición de la ya tradicional Mongetada Blanquiazul organizada por la Peña Espanyolista de Argentona.
En un ambiente inmejorable, 400 aficionados encabezados por Daniel Sánchez Llibre, presidente del RCD Espanyol, disfrutaron de una mañana blanquiazul con todos los ingredientes, acompañados de Joan Collet, consejero del área deportiva, Cristóbal Parralo, secretario técnico, Manel Fanlo, periodista, y María Bosch.
Durante el almuerzo se hizo la entrega de premios de la entidad de Argentona. Este año, el premio al mejor equipo fue para el Juvenil A del RCD Espanyol, debido a la consecución del título de Liga y de la Copa del Rey. Respecto a los jugadores, el homenajeado fue Albert Yagüe, flamante campeón de la Copa del Rey con el Juvenil A y vecino de Argentona. María Bosch y Manel Fanlo también fueran galardonados.
Al finalizar el almuerzo, se llevó a cabo un coloquio en la Sala del Centro Parroquial donde todos aquellos quienes lo desearon dirigieron sus preguntas a los mencionados cargos que actuaron de ponentes.
Pitja aquí per accedir al seu web
Pitja aquí per accedir al seu web
Aplec 2004 a Martorell
 

Pitja aquí per accedir al seu web
Pitja aquí per accedir al seu web
Periconcurs
Campió: L'equip “Mauricio Pochettino”
La llegendària Gran Penya Espanyolista Manigua, ha organitzat un concurso original, simpàtic i que serà del agrado de tots els espanyolistes. Es premiarà als socis que més sàpiguen de l'Espanyol.
Carlos Ramon y Pedro Caro son los integrantes del equipo “Mauricio Pochettino” y los vigentes campeones del Periconcurs. En una interesante final vencieron la semana pasada al equipo “L’Escullera”. El tercero en discordia fue “Pericos i Prou”.
Más de un centenar de pericos asistieron a la gran final e empequeñecieron la sala de prensa del Estadio Olímpico. Los consejeros Félix Salas, Anna Mª Fusté y Joan Collet se encargaron de entregar los trofeos a los ganadores.
De esta forma se cerró por segundo años consecutivo el Periconsurs, una competición organizada por la Penya Espanyolista de Manigua y que se está convirtiendo en el juego clásico sobre la Historia del Espanyol.
Per veure tot el reglament i un reportatge, entra en el web de la GPE Manigua i pitja en PERICONCURS.


Fundació

VI Fòrum de la nostra FUNDACIÓ
”Dona i Esport”
VI Fòrum Fundació i sisè èxit consecutiu de participació i de contingut. Aquest cop el tema escollit va ser ‘Dona i Esport’, i el marc va ser un altre cop l’Auditori Winterthur.
Com a ponents: Excm. Srta. Carolina Domènech, Presidenta del Comité Tècnic d’Àrbitres Balear; Srta. Gemma Mengual, Campiona Olímpica de Natació; Srta. Mònica Pérez, Presidenta Penya Blanc Blava de Martorell; i Sra. Ma Teresa Rivero, Presidenta del Rayo Vallecano. Moderant el debat, la periodista Isabel Bosch.
Si en alguna cosa varen estar totalment d’acord tots els ponents va ser en el fet que la dona de mica en mica va assolint més importància dins del món de l’esport, però queda molt camí per fer.
Carolina Domènech va destacar que per arbitrar millor, s’hauria de professionalitzar més l’arbitratge i va explicar les seves experiències com a dona dins d’aquest.
Gemma Mengual apuntà que s’ha de tenir molt nivell per aconseguir ressò mediàtic en un esport minoritari com la natació.
Cristina Pérez va indicar que, cada vegada és més comú veure dones en el món del futbol, i que a l’Espanyol per exemple, hi ha vuit presidentes de penyes.
Per acabar, Ma Teresa Rivero, va explicar infinitats d’anècdotes que ha viscut com a Presidenta del Rayo Vallecano durant aquests anys, dient entre altres, que quan va entrar al món del futbol hi havia més masclisme que en l’actualitat.
La moderadora, Isabel Bosch, va reconèixer que actualment cada vegada és més corrent veure dones periodistes fent esports.
     

V Fòrum de la nostra FUNDACIÓ
”Discapacitació i Esport”
Més de 300 persones ompliren ahir l’Auditori Winterthur en el que fou el cinquè col·loqui de la Fundació del RCD Espanyol. Els ponents del Fòrum, dedicat a l’esport i la discapacitació, dos termes que aparentment semblen contradictoris, demostraren que les persones discapacitades són capaces de superar moltes de les barreres que se li poden plantejar a l’ésser humà.
Abans de l’inici del Fòrum, la Fundació privada del RCD Espanyol va presentar el nou Patronat.
Els ponents, moderats pel conegut periodista Sergi Mas, participaren obertament en les qüestions que sorgien i els interessants temes de què gaudiren els oients. Hi participaren els següents ponents: Joan Antoni Samaranch (Expresident del Comitè Olímpic Internacional), Miquel Sagarra (Secretari General del Comitè Paralímpic Espanyol i Internacional), Javier Clemente (Entrenador del RCD Espanyol) i Eric Villalón (esquiador amb visibilitat reduïda).
La rellevància de la discapacitació a la nostra societat es feu palesa en tot moment en els comentaris de ponents i moderador. Tenint en compte que a Espanya hi ha tres milions de persones discapacitades, el que suposa una persona amb algun tipus de minusvalía en una de cada quatre famílies, són xifres que demostren la importància i l’atenció que requereix a aquest tema.
Finalment, F.Javier Sáenz, Director General de la Fundació i organitzador de l’acte explicà que el llibre “Cent anys d’història del RCD Espanyol de Barcelona” de l’escriptor, Segura Palomares, també present a l’acte, seria transcrit al sistema braille. En un futur, es presentarà aquest novedós projecte, doncs és la primera vegada que una entitat esportiva realitza un projecte d’aquest tipus en l’àmbit de la discapacitació.
Recordeu que el Fòrum Fundació és un espai de reflexió, opinió i debat sobre diversos temes d’interès general vinculats en un sentit ampli al món de l’esport, i al futbol en particular.

Amb aquesta iniciativa, la FUNDACIÓ compleix un altre dels seus objectius fundacionals, en la seva vessant social: “projectar la imatge plural del Club mitjançant l’organització de conferències, taules rodones i altres activitats anàlogues encaminades a fomentar la formació integral de tot aficionat a l’esport, tant des d’un punt de vista cultural com humà”.

Activitats socials programades
Activitats ja realitzades
Envieu-nos el vostre reportatge i s'ho publicarem!

Data Activitat Entitat
4-Jul
Diumenge
10:00
VIII Mongetada Blanc i Blava i
II Memorial Domingo LLADÓ
de la
Penya Espanyolista d'Argentona
Penya Espanyolista d'Argentona
ESMORZAR en els patis
del Centre Parroquial d'Argentona
Després se celebrarà un col·loqui
Preu: 15€
PE d'Argentona:
699-545-275
Toni Ferrer: 619-079-965
Oriol Bruguera:
93-797-0908
3-Jul
Dissabte
20:00
Sopar i Ball per
celebrar la "PERMANÈNCIA"
Restaurant LA GLORIETA
de BELLVEI (Tarragona)
C/ Mossèn Cinto Verdaguer 3
Preu 25€
Reserves:
977-16-8360
Data Activitat Entitat
5-Juny
Sábado
14é APLEC De Penyes i
ACTES DEL 50é ANIVERSARI
Torneig Femení
6è Memorial PEPE MAURI
- RCD Espanyol - Selecció Catalana
- RCD Espanyol - C.F. Igualada
Peña BiB de IGUALADA
Camp Municipal "LES COMES"
(C.F. IGUALADA)
6-Juny
Domingo
14é APLEC De Penyes i
ACTES DEL 50é ANIVERSARI
- Botifarrada per esmorzar
- Recepció a l'Ajuntament
- Cercavil
- Ballada de Gegants i Sardanes
- Dinar de Germanor
Penya BiB de IGUALADA
Camp Municipal "LES COMES"
"Trobada de Penyes"
Pregó de Festes i Castellers

COBLA” CIUTAT D’IGUALADA”
Paellada per 800/1000 persones
Penya BiB Igualada: 938-030-034
FCP: 933 254 019
3-Abr
Dissabte
21:00 h
25º Aniversari
Sopar d'aniversari
Preu 40€
Penya BiB de ESPARREGUERA
Restaurant Sant Jordi d'Esparreguera
Polígon industrial de can Roca
C/ Premsa 2
654 77 90 04 (Aceña),
658 98 79 34 (Amadeu) y
93 775 455 de 15:00 a 20:30
dissabtes i diumenges
2-Abril
Divendres
21:00h
Vine a Sevilla!
Sortida: 2-Abril, 21:00
Tornada: 5-Abril, 8:30
Amb tren, cotxe cama
Hotel 4*, 2 dies a Sevilla
Penya Els Incansables
Preu: 200€
Places molt limitades!
Reserves: 93 204 77 02 Mª Pilar
                 i 617 132 329 Ricard
Divendres 19:00-23:00 Local Penya
C/ Pere Serafí 7 (Gràcia)
Correu: penyaelsincansables@yahoo.es
27-Mar
Dissabte
21:00 h
V Aniversari
Sopar de celebració
Preu 35€
Penya Espanyolista de Bellvitge
Restaurant La Flama
Rambla Marina 150
L'Hospitalet
629-366-189 Sr. Lluís Rodilla
26-Mar
Divendres
IV Aniversari
Sopar de celebració
Penya BiB Torredembarra  
20-Mar
Dissabte
21.00h
30º Aniversari
Sopar de Celebració
(Regals per tots)
Preu: 52€
Penya BiB de LLORET DE MAR
Restaurant El Trull
de Lloret de Mar - La Selva
626 194 971 Sr. Joan Romero
615 343 859 Sr. Giralt
7-Març
Diumenge
III Calçotada Perica
Restaurant Mas Sunyol
Martorell
Pitja aquí per plànol Restaurant
Penya BiB de Martorell Preu: 25€
28-Feb
dia
R.C.D.Espanyol
Sólo es necesario presentar el carnet de abonado para obtener su entrada
En los Puntos de Atención al Socio del Estadio Olímpico o de El Corte Inglés de Portal del Ángel y a través del ServiCaixa
14-Febrer
Dissabte
21è Aniversari
Sopar de commemoració
Restaurant Torreblanca
Sant Joan Despí
Barcelona
Penya Sant Joan Despí Reserves: 687.525.491
(Rafa)
Preu: 30€
11-Febrer
Dimecres
1è Aniversari
Sopar de commemoració
Bar La Rambleta del carmel
Rambla del carmel nº 4
Barcelona
Penya Eternos Espanyol Reserves: 653685002
Preu: 35€
23-Gener
Divendres
21:30h
4è Aniversari
Sopar de commemoració
Restaurant Can Travi Nou
Final C/Jorge Manrique s/n
Masia Pairal d’Horta
Barcelona
Penya PERICO FERROVIARI Reserves: 610 013 461
Preu: 40€
30-Nov
Diumenge
14:00h
39º Aniversari
Dinar i Homenatge als
antics socis de "El Tostadero"
Penya Els Incansables

Fonda del port olímpic
Reserves: 93 204 77 02
                 i 630 453 751
Preu: 36€
3-Nov
Dilluns
19:45h
Debat - Col·loqui
LA CULTURA I L'ESPANYOL
Ponents:
F. González Ledesma
Carles Canut (Actor)
J. Segura Palomares
David Castillo (Periodista i Poeta)
Moderador: Sergio Fidalgo
La G.P.E. MANIGUA
Centre Cívic Can Basté
Pg. Fabra i Puig 274
Barcelona
24-Oct
Divendres
21:30h
38º Aniversari
Sopar i Fi de Festa
Recinte Ca n'Oliveres
Martorell
Penya BiB de Martorell Reserves: 649-771-264
Preu: 25€
Nens: 12€
17-Oct
Divendres
22:00h
15è Aniversari
Sopar de commemoració
Restaurant Casa Alcalá
C/ Begues 32
Prat de Llobregat
més informació a
http://www.pbbelprat.com
Penya BiB del Prat Reserves: 696-758-550
Preu: 36€

Autobús Plaça d'Espanya (Barcelona)
Línies 65, 165 i L10
o ferrocarril de rodalies


Llocs per gaudir d'una bona cuina
en un entorn molt amigable

Els dimecres a dinar amb la tertúlia
de la Penya L'Escullera

en el Restaurant NOGAL
Diputació 412 (Sardenya), tel. 93-265-4749

Restaurant "Ca La Flauta"
Qualsevol dia es bo per visitar al
nostre inoblidable jugador Albert ALBESA
Restaurant "Ca La Flauta"
©/ Vallmajor 33 (cerca Pza. Adriano)
Decorat amb una magnífica marqueteria hindú
Reserves: 93-414-5809


Programes de Radio
on parlen de l'Espanyol

Tots amb Javier de HARO
Cope Miramar (AM 783),
dilluns, dimecres i divendres 19:00

Javier DE HARO
el locutor més espanyolista
i més apasionat.
continua amb el seu programa de ràdio
3 dies a la setmana

Acompanyat per
en Jaume RODRÍGUEZ
que mira de aportar
una mica de "seny" i
d'en Julio.


Nou programa de ràdio "Llobregat Blanc i Blau"
Pitja aquí per veure la noticia ampliada Els dimarts a Radio Despí FM 107,2 de 22:00 a 23:00
també es pot seguir el programa per Internet mitjançant la web http://www.radiodespi.com/

En Rafa Aragón (PBB Sant Joan Despí) presentador de l’espai, informarà del Futbol Base, de l’actualitat del primer equip i del dia a dia de les penyes. La segona part del programa constarà d’una tertúlia amb diversos invitats.
Tots els oients tindran l’oportunitat de participar en el programa mitjançant trucades telefòniques al 93.373.43.40 o bé al xat de la ràdio. Per a qualsevol informació addicional, l’e-mail del programa és llobregatbib@pericosdespi.com

"COM Ràdio amb l'Espanyol
Retransmissió dels partits a OM 882
COM Ràdio retransmet tots els partits de l'Espanyol a OM 882, Eduard Cabré es el presentador de l'espai i Màgic Díaz i Ignasi Trapero són els col·laboradors tècnics.
Si el partit no coincideix amb algun del Barcelona també es pot escolta per FM en el dial 91 per Barcelona, 105,8 per Tarragona, 92,7 per Girona i 95,2 per Lleida.

El programa "JOC NET"
Tots els dies en Ràdio Estel, FM 106,6 de 20:00 a 21:00
El programa "JOC NET" presentat per en Víctor Lozano, està a las ones de ràdio Estel (FM 106,6), el podeu escoltar tots els dies feiners de la setmana de 20:00 a 21:00.
La veritat és que estan dedicant bastant de temps a l'Espanyol, a l'inici fan una petita introducció de les noticies del dia i sobre les 20:30 fan un bloc dedicat a l'Espanyol que varia segons sigui el dia de la setmana, per ex. els dijous fan una tertúlia, els dimarts fan un especial per la pedrera on podem escoltar a algun jugador, un altre dia tenen un convidat del Club, ... En Víctor Lozano és el presentador del programa amb la col·laboració de Susana GUASCH i dén Bernat Capell com editor.
Moltes felicitats pel programa!


Penya Blanc-i-Cel
Aquí volem rendir un petit homenatge
als espanyolistes que ens van deixar aquesta temporada

José Manuel Lara Hernández
"El mecenas", Sempre va estimar el nostre Club!
Ha mort com major accionista.
En aquests moments també recordem el seu fill en Fernando Lara mort al 1995 quan es perfilava com candidat a president. Dos grans espanyolistes!
El dimecres 17 de Setembre del 2003 va morir la Sra. Maria Teresa Bosch Carbonell (a.C.s.), vídua del Sr. José Manuel Lara Hernández (a.C.s.).
D. José Manuel Lara Hernández ha mort en el seu domicili barceloní. Nascut a El Pedroso (Sevilla) el 1914, es va significar de manera important per ser un dels editors amb més prestigi i fundador de l'Editorial Planeta. A l'actualitat havia cedit el seu càrrec al seu fill José Manuel Lara Bosch. Comptava, a més de José Manuel, amb dues filles, Inés i Maribel. Tots ells, a més de la seva inseparable esposa, María Teresa, el van acompanyar fins a l'últim moment.
El RCD Espanyol va ser sempre el Club dels seus amors. Des de la seva arribada a Barcelona, es va mostrar disposat a ajudar al club blanc-i-blau, sempre d'una forma directa i compromesa. Els seus inicis en el món editorial, i els seus grans triomfs empresarials aviat el van convertir en una persona amb molta rellevància en el món català, al que no va ocultar mai el seu espanyolisme.
Va ocupar el càrrec de President de la Comissió Esportiva l'any 1958, sent President Federico Marimón. A partir d'aquí, José Manuel Lara Hernández, va estar disposat a estar sempre al costat del RCD Espanyol. Quan el club català es va convertir en societat anònima va passar a convertir-se en el major accionista de l'entitat barcelonina. Posteriorment, va cedir totes les seves accions al seu fill José Manuel Lara i a l'Editorial Planeta.
Dipositari de nombroses anècdotes, amb la mort de José Manuel Lara Hernández i la del Expresident Francisco Perelló, finalitza una etapa històrica del RCD Espanyol en la qual va haver moments d'alegries, els que més i també moments molt durs.
Descansi en pau!

Ens ha deixat Francesc Perelló Picchi
El seu cor va aguantar fins veure el nou estadi!

L'inoblidable "PRESI", era com l'avi per tots els espanyolistes, i un exemple a seguir doncs a pesar de lo avançat de la seva edat, no va dubtar de posar-se davant de l'Espanyol en uns moments molt difícils, primer va aconseguir la concòrdia entre la massa social i segon la tornada de l'Espanyol a primera divisió.
A destacar que sempre va acompanyar l'equip en tots els camps de segona pels que es va tenir que jugar, recordant especialment el jugat amb el Rayo Vallecano i a la ciutat deportiva del R. Madrid.
Per sort nostre el seu fill està en el consell donant continuïtat a la dedicació d'aquesta gran família per l'Espanyol. Des de granperico enviem el nostre sentit condol per aquest adéu del nostre "PRESI".
Descansi en pau!

Pares d'en Dani SÁNCHEZ LLIBRE
El Nadal més trist per la família SÁNCHEZ LLIBRE!
El senyor Daniel Sánchez Simón i la seva senyora Carme Llibre i Clemente van morir el 21 i el 24 de Desembre, a la edat de 82 i 79 anys respectivament, des de aquí enviem el nostre condol al estimat president Daniel Sánchez Llibre i a tota la seva família.

El diumenge 26 de Gener del 2003 ens va deixa
PILAR ALEU ROMEU Vda. de
FRANCISCO de P. PALAU RABASSÓ
fundador de la Penya Ibèrica
una gran senyora
que va fer de la bondat
la bandera de sa vida

Descansi en pau

Junts un altre cop, com gaudirien amb el 3-1!

Pitja aquí per deixar un missatge en el nostre llibre de visites Pitja aquí per deixar un missatge en el nostre llibre de visites
Pitja aquí per llegir el nostre llibre de visites Pitja aquí per llegir el nostre llibre de visites
Hola, soc en Gran Perico, si t'ha agradat la nostra web torna a connectar-te la propera setmana, encara tenim mes sorpreses!
Pitja aquí per enviar-nos un missatge pels jugadors
Pitja aquí per enviar-nos un missatge pels jugadors
Pàgines del web: 
Pàgina principal | El club | Activitat Social |
 Primer Equip:  Partits Lliga | El planter | Pre-Temporada |
 Pedrera:  Espanyol B | Juvenil A | Juvenil B | Els Cadets | Els Infantils | Alevins i Benjamins

Visites:   Free counter and web stats